onze prijzen

Transparant in prijzen

Wij gaan voor eenvoud, ook wat betreft de prijsopbouw. Met onze transparante prijsopbouw worden verrassingen achteraf voorkomen.

Digitale kandidaatstelling

Kandidaatstellen met 2 muisklikken

395
all-in
  • uitnodiging per e-mail
  • vormgeving op maat
  • voor-ingevulde formuliervelden
  • campagneondersteuning mogelijk

Online MR-verkiezing

Altijd en overal stemmen

495
+ € 0,10 / e-mail + € 125 / extra geleding
  • uitnodiging per e-mail of brief
  • vormgeving op maat
  • incl. foto en motivatie
  • campagneondersteuning mogelijk
gratis annuleren*

* Gratis annuleren tot 2 weken voor aanvang geplande verkiezing (zie onze voorwaarden)

Extra opties:

Naar gelang de opkomst bieden wij de mogelijkheid reminders te verzenden. Uitsluitend medewerkers die nog niet hebben gereageerd, ontvangen deze reminder

Opstartkosten: 95,00

Variabele kosten: 0,10 per reminder

 

Optioneel kan gekozen worden voor uitnodiging per traditionele (papieren) post. Hierbij genereren wij een set gepersonaliseerde brieven met unieke inloggegevens. Met deze inloggegevens kunnen medewerkers via een link (MTORVK/’UW-LINK‘) inloggen op hun persoonlijk stembiljet.

Deze optie wordt vaak gekozen indien niet van alle medewerkers (actuele) e-mailadressen bekend zijn. Ook is een mix van e-mail en brief mogelijk.

Configuratie brieven met ID en wachtwoord: 595,00*

Variabele kosten bij brieven, NIET in combinatie met een e-mailuitnodiging: € 0,10 / brief.

* Let op: dit betreft een meerprijs in aanvulling op de kosten voor de configuratie van de kandidaatstelling / verkiezing.

OnlineORverkiezingen kan u ondersteunen bij werving van kandidaten en promotie van de verkiezing: onze CAMPAGNEONDERSTEUNING.
De mogelijkheden bij campagneonstersteuning zijn zeer divers. Denk hierbij aan posters, flyers, postkaarten, diaschermen (intranet) etc. etc.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Meertalig inrichten van verkiezing / kandidaatstelling is geen probleem. Zowel de e-mailuitnodiging als stembiljet kan in iedere gewenste (extra) taal worden ingericht. Kijk op onze pagina meertalig voor meer informatie

Scroll naar boven